100% geld terug garantie     --
doorbitch proof     --
Nederlands handwerk     --
latex gratis thuis / afhaalpunt

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

×

Registreren

Voornaam & achternaam

Gebruikersnaam & wachtwoord

of inloggen

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
E-mailadres is verplicht
This email is already registered!
Wachtwoord is verplicht
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
De algemene voorwaarden zijn verplicht
Email or Password is wrong!

garantie

Garantie persoonlijk

Jouw latex kleding heb ik met de grootst mogelijk zorg persoonlijk voor je gemaakt, gecontroleerd en verstuurd.  Alleen ik heb voor de volle 100% aan jouw outfit gewerkt. Ik besteed niets uit. Over alles heb ik de controle. Mocht er echter toch in een uitzonderlijke situatie iets niet in orde zijn dan garandeer ik je dat ik dit op de voor jou goede manier zal oplossen.

 

Ik zou je willen vragen bij elke ontevredenheid je contact met mij opneemt. In redelijkheid zorg ik dat jij tevreden zult zijn. Ik handel zo met mijn bestaande klant en ik hoop dat je mij de kans wilt geven dat ik ook zo met jou mag werken. Ik zou het verschikkelijk vinden als wij elkaar op een feest niet recht in de ogen kunnen kijken. Dat is niet wie ik ben.

 

Garantie Algemene Voorwaarden

 

Hieronder staat de tekst uit mijn Algemene Voorwaarden. Ik hanteer de algemene voorwaarden van De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De tekst is tot stand gekomen met het oog van een evenwicht in de belangen tussen klant en webwinkel. Helaas veel juridisch gebla bla. Ik ben mij overigens wel bewust van ieder verplichting van mij naar jou als klant. En zeg met zekerheid dan mijn handelen altijd veel verder zal reiken dan onderstaande basis. 

 

Je garantie volgens de algemene voorwaarden (artikel 12 Algemene Voorwaarden)

 

Artikel 12 - Nakoming overeenkomst en extra garantie

  1. De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
  2. Een door de ondernemer, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.
  3. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van de ondernemer, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de consument bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.