100% geld terug garantie     --
doorbitch proof     --
Nederlands handwerk     --
latex gratis thuis / afhaalpunt

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

×

Registreren

Voornaam & achternaam

Gebruikersnaam & wachtwoord

of inloggen

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
E-mailadres is verplicht
This email is already registered!
Wachtwoord is verplicht
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
De algemene voorwaarden zijn verplicht
Email or Password is wrong!

latex kleding bestellen

 

Jouw latex ontwerp bestellen

Je latex kleding bestellen doe je hier bij Maikel op jouw manier, op jouw tijdstip. Alleen of samen. Je hoeft niet meer in de auto te stappen en op goed geluk op pad te gaan. Hier vind je altijd jouw ontwerp,  in jouw favoriete kleuren. Succes verzekerd en.......latex zoals jij het wilt.

 

400 kleurcombinaties

En heb je vragen dan kan je me mailen of bellen, zodat ik, Maikel, je verder helpt. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook. Bij ieder latex ontwerp staan een beperkt aantal keuzemogelijkheden. In werkelijkheid heb ik veel meer kleuren. Staat je kleur er niet bij, app mij even (06 1596 0710). Eventueel kun je kleurinspiratie opdoen bij de bijgevoegde foto’s of foto’s van andere ontwerpen.

 

 Kleuren latex op fetish feesten

Kom je er niet uit? ik sta wederom tot je beschikking om met je mee te denken of je te adviseren. Ik draag zelf ook latex op feesten, dus ik kan je precies vertellen wat je van je latex kan verwachten en wat jouw kleur doet in een fetish omgeving. Kleuren als zwart en rood zijn zeer gangbaar en draagbaar op fetishfeesten, maar ook sterke contrastkleuren zijn absoluut veelvuldig aanwezig. 

 

Regelmatig krijg ik ook vragen over wat kleuren precies betekenen op fetishfeesten. Je wilt je natuurlijk geen zorgen maken of je outfit de verkeerde associaties opwekken. Hier kan ik duidelijk over zijn. Kleuren hebben geen betekenis op een hetero fetish feest. Of anders gezegd.....ik heb er nog nooit wat van gemerkt op een feest. Ook niet op een het van origine homo fetishfeest.

Omgekeerd wil ik het natuurlijk ook benadrukken....wil je iets uitstralen met je outfit dan zou je kunnen werken met de kleur van je voorkeur (zoals deze in de homowereld gebruikt wordt), maar ik denk dat op een heterofeest niemand expliciet hierdoor getriggerd gaat worden.

 

Subtiele latex kleuren

Vergeet niet dat als je je latex kleding gaat dragen op een feest, je in een omgeving bent waar veel minder licht is dan thuis. Subtiele kleurverschillen tussen bijvoorbeeld metallic blauw en zwart zijn op een fetishfeest ingetogener. Niets mis mee en als dat je kleuren zijn.....zeker doen!

 

Expliciete latex kleuren

Explicietere kleurcombinaties als wit en metallic blauw zul je misschien niet meteen in het dagelijks leven dragen, maar in latex, op een fetishfeest, is dit (ook) een geweldige combinatie. Een goed feest is lekker uitbuindig en jij in jouw outfit mag daar heel graag een bijdrage aan zijn.

 

Transparante latex kleuren

Heel subtiel en verrassend zijn de transparante kleuren.  Maak je geen zorgen dat "alles" volledig zichtbaar is. Het is niet zo dat je door de latex op de huid kijkt. Grote contrastverschillen op de huid zijn zichtbaar. Je tatoeage ziet er bijvoorbeeld in transparante latex ook geweldig uit. Tepels zijn in een fetish party omgeving subtiel zichtbaar. Als je niet meteen de behoefte voelt om top less te gaan feesten dan heb je in transparante latex wel die uitstraling dat er nog wat te ontdekken is.

 

Zelf vind ik dat transparante latex over het algemeen een niet transparante kleur latex nodig heeft om het doorschijnende te accentueren. Een helemaal transparant ontwerp in 1 kleur, bijvoorbeeld transparant zwart, mist net even dat extra’s. Met subtiele contrasten kan je een mooie tekening in de latex krijgen. De plaknaden doen dit overigens ook.