100% geld terug garantie     --
doorbitch proof     --
Nederlands handwerk     --
latex gratis thuis / afhaalpunt

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

×

Registreren

Voornaam & achternaam

Gebruikersnaam & wachtwoord

of inloggen

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
E-mailadres is verplicht
This email is already registered!
Wachtwoord is verplicht
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
De algemene voorwaarden zijn verplicht
Email or Password is wrong!

retourneren

Retourneren binnen 14 dagen

Ben je toch niet helemaal gelukkig met je latex ontwerp? Dan kan je de latex kleding binnen 14 dagen, ongedragen*, onbeschadigd (verpak de latex weer netjes in het papier en daarna in het plastic en de doos en berg de latex donker op totdat je het terugstuurt) en in de originele verpakking naar mij terug sturen. Uiteraard kan je je latex kleding passen. En er daarna bijvoorbeeld samen nog eens naar kijken is natuurlijk ook de bedoeling.  

 

Zit je latex kleding niet lekker, trekt het bijvoorbeeld, doe het dan nog een keer uit en aan. En lees mijn blog over hoe je latex aantrekt. Latex zit strak op je lijf en heeft wat kracht nodig om aan te trekken. Wees niet bang, de latex scheurt niet. Pas wel goed op dat je niet met je nagels door de latex heen schiet.

 

Ik weet uit ervaring dat vooral mannen nog wel eens moeten wennen aan de druk van de latex op het lichaam. Wij mannen zijn namelijk over het algemeen niet gewend om strakke kleding te dragen. Je lichaam went snel aan deze druk en wacht even tot dat de latex de temperatuur van je lichaam aanneemt.

 

Je kan me ook bellen (06 1596 0710) of onderin je scherm mij aanroepen via de chat, zodat ik je tips kan geven hoe je je latex kleding op de juiste manier aantrekt.

 

Volg de volgende stappen om je aankoop te retourneren:

1. Stuur mij binnen 14 dagen een email dat je je aankoopt wilt retourneren. Stuur je mail naar maikel@latexkledingmaikel.nl Je hebt, nadat ik je retouraanmelding heb bevestigd, nog 5 extra dagen om je bestelling te retourneren.

 

2. Retourneren zonder reden is natuurlijk geen enkel probleem, maar ik zou het wel heel erg waarderen als je het wel doet. Mogelijk dat ik dan mijn service daar waar mogelijk is kan verbeteren. 

 

3. Wanneer je een gehele bestelling retour stuurt dan stort ik het bedrag zo snel mogelijk na ontvangst van de latex (of je een bewijs kan laten zien dat je de latex retour hebt verzonden), maar uiterlijk binnen 5 dagen terug op de door jou aangegeven rekening. Let goed op dat je de juiste informatie in je email zet. Indien je een deel van een combinatiebestelling retourneert, dan stort ik uiteraard het geretourneerde deel terug op de door jou aangegeven rekening.

 

4. Stuur je latex kleding terug, ongebruik* en in de originele verpakkingen. Was je latex kleding niet, ook al heb je gezweet. De latex is namelijk aantoonbaar behandeld met een speciaal huidvriendelijk (en latexvriendelijk) ontsmettingsmiddel.

 

5. Je bent zelf aansprakelijk voor de kosten van het retourneren, het zoekraken of beschadigd raken van je retourzending. Gebruik dus de originele verpakking en vraag bij verzending om een traceercode (indien mogelijk).

 

 

* Helaas zijn er mensen die denken dat iets bestellen en dragen op bijvoorbeeld een feest, dan wassen en dan terugssturen normaal is. Ga dat alsjeblief niet doen. Naast dat hiermee de speciale behandelingslaag verdwenen is, zie ik dat meteen. Ik werk en leef dag en nacht met latex.

Ik weet hoe het ruikt, voelt en zie de allerkleinste gebruikerssporen op de latex. Op feesten zie ik van een kilometer afstand hoe oud de latex is, hoe de latex verzorgd is en hoe vaak je het gedragen hebt. Bovendien is het zeker dat ik op jouw feest ook aanwezig ben en zie de door mijn gemaakte latex meteen. Niet doen dus.